Author Topic: ASoIaF porting to WARBAND  (Read 91882 times)

Offline hurleur

  • Craftsman
  • **
  • Posts: 107
    • View Profile
Re: ASoIaF porting to WARBAND
« Reply #30 on: May 05, 2010, 10:07:01 AM »
Sorry but i don 't think we can found "Scene editor"
but i have a task for u if u want
VonLowe:
 Can u vist all warband castle Scene and say what scene fit better with Asoif castle?
   for exemple  
Nelag castle is goo for Winterfell etc...
« Last Edit: May 05, 2010, 04:31:50 PM by hurleur »

Offline Clegane

  • Moderator
  • *****
  • Posts: 53
    • View Profile
Re: ASoIaF porting to WARBAND
« Reply #31 on: May 05, 2010, 12:54:38 PM »
Well that can be done as we play testing for bugs, not many mods have custom scenes anyway.

Offline hurleur

  • Craftsman
  • **
  • Posts: 107
    • View Profile
Re: ASoIaF porting to WARBAND
« Reply #32 on: May 05, 2010, 12:59:58 PM »
The map is on Warband now. And all Renly lord too

Offline Clegane

  • Moderator
  • *****
  • Posts: 53
    • View Profile
Re: ASoIaF porting to WARBAND
« Reply #33 on: May 05, 2010, 02:14:56 PM »
Do you need names for Lords of any faction?, btw now with the new politics & marriage system of warband we should be using the names for the ladies that appear in the books (Cersei, Catelyn, Margaeri) and stablish their links with the Lords (sisters,wifes,daughters..)

Offline hurleur

  • Craftsman
  • **
  • Posts: 107
    • View Profile
Re: ASoIaF porting to WARBAND
« Reply #34 on: May 05, 2010, 06:07:12 PM »
All lord are in , for familly it will be not so easy to do. I look at this tomorow.

Offline hurleur

  • Craftsman
  • **
  • Posts: 107
    • View Profile
Re: ASoIaF porting to WARBAND
« Reply #35 on: May 06, 2010, 10:24:25 AM »
I work on the family tree


Offline Clegane

  • Moderator
  • *****
  • Posts: 53
    • View Profile
Re: ASoIaF porting to WARBAND
« Reply #36 on: May 06, 2010, 11:05:15 AM »
Superb work!

Offline VonLowe

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 13
    • View Profile
Re: ASoIaF porting to WARBAND
« Reply #37 on: May 06, 2010, 08:03:22 PM »
When you are ready can you upload the warband version so I can take a look see. Thanks

Offline hurleur

  • Craftsman
  • **
  • Posts: 107
    • View Profile
Re: ASoIaF porting to WARBAND
« Reply #38 on: May 07, 2010, 01:38:36 AM »
Don t be so hasty, i wait some troop tree and i ll upload something ok?
 Who can make research for me, i need to know good production for each part of westeros.

Offline Clegane

  • Moderator
  • *****
  • Posts: 53
    • View Profile
Re: ASoIaF porting to WARBAND
« Reply #39 on: May 07, 2010, 04:16:45 AM »
I will give a try to see what i can think of for the North and the Reach, btw Riverland isnt a part of the Starks? also you should re-equip the Dorne troops with sarranid items, or well when we got all the troop trees done i can go faction by faction and re-equiping all of them. Also in warband i think you can change the size of the skeleton of a model, so perhaps we can have a proper Gregor Clegane too.
« Last Edit: May 07, 2010, 04:19:34 AM by Clegane »

Offline hurleur

  • Craftsman
  • **
  • Posts: 107
    • View Profile
Re: ASoIaF porting to WARBAND
« Reply #40 on: May 07, 2010, 05:37:50 AM »
For the skeleton (the Mountain and Tyrion), i think we can look at this later, for the moment it s better to do easier things.
 I have finish all the family tree , now i will work on trade goods an later on Diplomacy

Offline hurleur

  • Craftsman
  • **
  • Posts: 107
    • View Profile
Re: ASoIaF porting to WARBAND
« Reply #41 on: May 08, 2010, 02:24:41 PM »
First retextured armor in game !!!!



Uploaded with ImageShack.us

Offline Clegane

  • Moderator
  • *****
  • Posts: 53
    • View Profile
Re: ASoIaF porting to WARBAND
« Reply #42 on: May 09, 2010, 03:26:23 AM »
Doesnt thath model look to asian-ish? Thats the khergit elite armor if im not mistaken.

Offline hurleur

  • Craftsman
  • **
  • Posts: 107
    • View Profile
Re: ASoIaF porting to WARBAND
« Reply #43 on: May 09, 2010, 08:36:19 AM »
Tha's the samurai armor.
you are trueit look Asianish but i wil just l use it for some companions , Lord and mercenary troop.

Offline VonLowe

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 13
    • View Profile
Re: ASoIaF porting to WARBAND
« Reply #44 on: May 10, 2010, 05:57:30 AM »
So what companions are we all doing? We are using the ones from the .903 right? They are from the book and work well.