login

Author Topic: Bug Reports for 0.6.6  (Read 49828 times)

jonnyweir

  • Guest
Re: Bug Reports for 0.6.6
« Reply #45 on: December 19, 2009, 05:12:01 AM »
Ah okay, cheers fuji

Mk3390

  • Guest
Re: Bug Reports for 0.6.6
« Reply #46 on: December 19, 2009, 03:49:23 PM »
Are the populations supposed to start at 0?
Srry if i don't know but is the kingmaker supposed to be there?

jonnyweir

  • Guest
Re: Bug Reports for 0.6.6
« Reply #47 on: December 19, 2009, 06:28:21 PM »
If he wasn't supposed to be here it'd be a lot harder for cheaters like me. I'd have to sit there pressing ctrl x for four hours.

Mk3390

  • Guest
Re: Bug Reports for 0.6.6
« Reply #48 on: December 19, 2009, 07:29:15 PM »
So what about the Kyoto population. and Also i can't enter anything other than south kyoto, as far as kyoto goes.
Edit: I figuered out the ward part.
« Last Edit: December 20, 2009, 12:51:52 AM by Mk3390 »

[Johny]

  • Guest
Re: Bug Reports for 0.6.6
« Reply #49 on: December 20, 2009, 05:20:27 AM »
Once again Fuji thanks a lot for port to 1.011.

Want to mention one more bug with Dojo's, it also was at previous versions:
If you leave one of companions at Dojo after 7 days you can "take him back" at any other dojo ( can be at oposite side of map).
I'm not sure that it should be so - teleporting at dojos :)

Chopa

  • Guest
Re: Bug Reports for 0.6.6
« Reply #50 on: December 22, 2009, 09:58:31 AM »
  Firstly: THANK-YOU very much for this port, I'm enjoying it immensely!

  Secondly: Thanks too for the specular-effects workaround. The crashes were driving me to drink (more). The roll-back to DX7 solved that.

  Bugs:  

  1/ Like Dulahan I am getting the one fight then graduate bug at the dojos.

  2/ At the S.Kyoto dojo I had a full party when the apprentice wanted to join, so I got the "Recruit the apprentice" mission, however, after dropping a farmer from party and returning the apprentice says he's joining, but I get no "Jimmy joined your party" message......and he does not join. I've been back several times with up to 10 empty slots in the party without success.

  3/ I fell off the bridge near Otsu and couldn't climb the bank (Very similar to the situation in the Hundred Years War mod) The way out is to follow the lake south until you find a tributary with a ford....where you can once again regain dry land.

  4/ At day 37 my savegame crashes repeatedly to desktop. Time to restart the game. I wonder if this has anything to do with 2 above.

  5/ Following restart, I chased some river-pirates to the abovementioned Otsu bridge where they were set upon by a patrol, I was given the option to aid the patrol, which I took.... This led to an immediate crash to desktop.

  6/ Crash to desktop upon trying to load saved game at day 39. Error message "Unable to create entity of type id 9"

  7/ Character cannot wear gloves, although recruited henchmen can be outfitted with gloves.

  8/ Issue with SOME Village Defenders and Veteran Defenders recruited from prisoners freed from bandits in the wood near Sansa. Sometimes CTD when attacking bandits with Defenders in party. Disband Village Defender, or Veteran Defender and the attack proceeds.
« Last Edit: December 24, 2009, 01:54:17 PM by Chopa »

Korbenator

  • Guest
Re: Bug Reports for 0.6.6
« Reply #51 on: December 25, 2009, 02:46:34 PM »
Hello

i cant go forward in my quest. Do i need the letter from the head of the clan to the "master" to go forward?

SCRIPT ERROR ON OPCODE 200: Invalid Quest ID: 1598965078; LINE NO: 11: At dialog condition: dlga_start:close_window.23. At dialog condition: dlga_start:close_window.23. SCRIPT ERROR ON OPCODE 546: Invalid Quest ID: 1598965078; LINE NO: 12: At dialog condition: dlga_start:close_window.23. At dialog condition: dlga_start:close_window.23. SCRIPT ERROR ON OPCODE 200: Invalid Quest ID: 1447380006; LINE NO: 11: At dialog condition: dlga_start:close_window.23. At dialog condition: dlga_start:close_window.23. SCRIPT ERROR ON OPCODE 546: Invalid Quest ID: 1447380006; LINE NO: 12: At dialog condition: dlga_start:close_window.23. At dialog condition: dlga_start:close_window.23. Saving Game... Creating new savegame file... Saving header... Saving game state... Closing new save game file... Backing up old file name... Removing old backup file. Renaming old savegame to backup file. Renaming new savegame file. Savegame succeded... Saving options...

Chopa

  • Guest
Re: Bug Reports for 0.6.6
« Reply #52 on: December 25, 2009, 09:50:31 PM »
  Up to day 40 and shortly after loading my save game  and starting to move my party (30 strong) I crash to desktop.....doesn't matter which direction I move in, but there is a flash of blue text, such as that which announces a spy mission etc. I am running Vista so am getting no diagnostic messages.   :(

Cassiano

  • Guest
Re: Bug Reports for 0.6.6
« Reply #53 on: December 31, 2009, 04:16:19 PM »
Ok, stupid computer noob question, how do I change to DX7 on Vista?

Chopa

  • Guest
Re: Bug Reports for 0.6.6
« Reply #54 on: December 31, 2009, 07:17:10 PM »
 You are not doing it  from a Vista menu, but through "Mount and Blade". At the very first title screen pick "Configure" then select DX7 from the drop-down in the "video" tab.

Cassiano

  • Guest
Re: Bug Reports for 0.6.6
« Reply #55 on: December 31, 2009, 07:33:48 PM »
Thanks man you rock  :green:  I was over complicating this horribly  :lol:

wombn8t

  • Guest
Re: Bug Reports for 0.6.6
« Reply #56 on: January 02, 2010, 03:04:42 AM »
I get an error after I am assigned a boss after I speak to the Yamana guy in Kyoto. Its like you are currently a NO-NAME and recieve 0 mon weekly.  Then after a few clicks involving that same message it won't even let me click beyond that.

Its basically like the bug when you talk to the patrol and you are like 'I'm Minamoto Ieharu' and then it bugs and sits there...

Cassiano

  • Guest
Re: Bug Reports for 0.6.6
« Reply #57 on: January 02, 2010, 01:13:02 PM »
I have one that I havent seen on here yet. When trying to access Sumoto I found I couldnt..not a big problem in and of itself but it seems to have spawned a bug that now no matter where I teleport on the map I am completly unable to move.

Chopa

  • Guest
Re: Bug Reports for 0.6.6
« Reply #58 on: January 04, 2010, 10:19:09 AM »
   Looks like Day 40 is as far as ONR will run. I took a new char there via a different path and met the same result as in my previous post.

   This time, however, I raided the "Event Log" I hope this helps:

  Fault bucket 1642051767, type 1
Event Name: APPCRASH
Response: None
Cab Id: 0

Problem signature:
P1: mount&blade.exe
P2: 0.7.3.0
P3: 48a207d8
P4: StackHash_01cd
P5: 0.0.0.0
P6: 00000000
P7: c0000005
P8: 4b5dd383

cave sexte

  • Guest
Re: Bug Reports for 0.6.6
« Reply #59 on: January 07, 2010, 02:08:59 AM »
Yeah, got the same "crash around day 40" issue, although in my case it doesn't CTD, it just refuses to finish loading and I have to manually quit using the task manager. Also using vista.