Author Topic: Bug Reports for v0.6.0  (Read 32911 times)

Offline fujiwara

  • Moderator
  • *****
  • Posts: 858
    • View Profile
Bug Reports for v0.6.0
« on: December 11, 2007, 08:11:55 pm »
Please post bug reports for v.901 here.

The horses tend to get their legs caught in the catapult rather than being properly launched.

Offline Fisheye

  • Blues Brother
  • Guildsman
  • ****
  • Posts: 427
  • My scalp's so bright, I gotta wear shades.
    • View Profile
Re: Bug Reports for v0.6.0
« Reply #1 on: December 11, 2007, 10:51:55 pm »
First!


In module.ini, you still got these numbers:

works_with_version_min  = 894
works_with_version_max  = 894

Offline Ichimonji Hidetora

  • Master
  • *****
  • Posts: 505
    • View Profile
Re: Bug Reports for v0.6.0
« Reply #2 on: December 11, 2007, 11:21:59 pm »
In module.ini, you still got these numbers:

works_with_version_min  = 894
works_with_version_max  = 894

That's right, I can't play the mod because of that, and editing the module.ini to 901 does not work :(
"The arrow which felled the boar... belonged to Lord Ichimonji. Drink to him!"

Offline fujiwara

  • Moderator
  • *****
  • Posts: 858
    • View Profile
Re: Bug Reports for v0.6.0
« Reply #3 on: December 11, 2007, 11:34:43 pm »
A patch is available on the New Releases thread.

The horses tend to get their legs caught in the catapult rather than being properly launched.

Offline Ichimonji Hidetora

  • Master
  • *****
  • Posts: 505
    • View Profile
Re: Bug Reports for v0.6.0
« Reply #4 on: December 11, 2007, 11:59:32 pm »
A patch is available on the New Releases thread.

Great! Now the mod works fine :D

It looks like the map will need some more works eh?
This is the first time I have heard music in the mod.
"The arrow which felled the boar... belonged to Lord Ichimonji. Drink to him!"

The_Dark_Fire

  • Guest
Re: Bug Reports for v0.6.0
« Reply #5 on: December 12, 2007, 01:03:22 am »
Just a few things i noticed while playing the mod:

1:It might just be me but there is a seemingly long wait inbetween coming out of buildings loading, entering town ect.

2:Dojo seems inaccessable

3:You have to look down the very botom of buildings to enter them

4: Can still walk throuhg buildings  ::)

5: compass has lost it's textures. Other wise nothing else so far.


PS: It may say for version 8.94, but it works perfectly for .901, not sure about 9.02 though, and i'm not installiing it untill i know for certain that this modwill work for it.

Honnou

  • Guest
Re: Bug Reports for v0.6.0
« Reply #6 on: December 12, 2007, 01:15:04 am »
I get this error every time I try:

Unable to open file: CommonRes\weapon_meshes_bload_resource.brf

The_Dark_Fire

  • Guest
Re: Bug Reports for v0.6.0
« Reply #7 on: December 12, 2007, 01:46:18 am »
Personally i think that would have something to do with which update your using- 9.01, 9.02 or 8.94. i think this only works in 9.01.

Offline Ron Losey

  • Master
  • *****
  • Posts: 4418
    • View Profile
Re: Bug Reports for v0.6.0
« Reply #8 on: December 12, 2007, 02:01:21 am »
Couched lance damage multiplier in the module.ini is off.  Currently set to 0.11, which was correct for version .894 but not for .90x - needs to be reset to 0.22 (for now ... further tweaking may be necessary later).


Honnou

  • Guest
Re: Bug Reports for v0.6.0
« Reply #9 on: December 12, 2007, 02:06:39 am »
I -have- .901, so that's not the reason.

brownbear

  • Guest
Re: Bug Reports for v0.6.0
« Reply #10 on: December 12, 2007, 02:43:39 am »
When i went to a town that was Hosakawa faction, i spoke to the guy in the Manor house, and he gave me a job which told me to deliver a message basically back to that same guy who just told me to deliver the message, so i spoke to the same guy again, and handed in the mission when an error popped up which then kicked me from game

Honnou

  • Guest
Re: Bug Reports for v0.6.0
« Reply #11 on: December 12, 2007, 03:01:29 am »
Damn, that's a hell of an error o.o  But it almost kinda sounds like something that could happen in Vanilla, too.

I guess he wanted to know how he was doing 1 minute in the past, eh.

Offline fujiwara

  • Moderator
  • *****
  • Posts: 858
    • View Profile
Re: Bug Reports for v0.6.0
« Reply #12 on: December 12, 2007, 07:36:37 am »
I get this error every time I try:

Unable to open file: CommonRes\weapon_meshes_bload_resource.brf

The module.ini patch should fix that. If not, edit the INI file so that it reads

weapon_meshes_b
load_resource...

Something I'm doing is stripping out all the newlines when I edit it, but I haven't figured out what yet.

The horses tend to get their legs caught in the catapult rather than being properly launched.

Offline fujiwara

  • Moderator
  • *****
  • Posts: 858
    • View Profile
Re: Bug Reports for v0.6.0
« Reply #13 on: December 12, 2007, 08:20:57 am »
1:It might just be me but there is a seemingly long wait inbetween coming out of buildings loading, entering town ect.

This is a function of the large scenes made for the towns, large cities especially. They will have a purpose as the cities become more populated.

Quote
2:Dojo seems inaccessable

Really? Which one? I was able to get in fine.

Quote
3:You have to look down the very botom of buildings to enter them

Easily fixed.

Quote
4: Can still walk throuhg buildings  ::)

How? From an edge? That's an issue with the very thin collision meshes for the floors. It wouldn't be a big deal to make different collision meshes (which I should anyway, since they're not optimized) to fix this.

Quote
5: compass has lost it's textures. Other wise nothing else so far.

I've noticed this too, though I'm not sure which files hold the textures.

Quote
PS: It may say for version 8.94, but it works perfectly for .901, not sure about 9.02 though, and i'm not installiing it untill i know for certain that this modwill work for it.

v0.6.0 works fine with .902

The horses tend to get their legs caught in the catapult rather than being properly launched.

AppleFritter

  • Guest
Re: Bug Reports for v0.6.0
« Reply #14 on: December 12, 2007, 08:34:44 am »
When trying to load on .901, an RGL error comes up while loading:
     get_object failed for: bo_small_timber_frame_house_a

I didnt see any such file in the texture folder, but I really enjoy your mod and am looking forward to playing this new version.
-----------------------------
Nevermind, for some reason modifying the module.ini and saving alters the format for me and causes a couple of the load resource lines to run together. Just have to re-seperate them and it works well.
« Last Edit: December 12, 2007, 11:13:56 am by AppleFritter »